۱۵ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰
کد خبر: ۵۴۷۵۰
chakavak

اولین دوره از رویداد چکاوک با موضوع علوم انسانی، کارآفرینی و استارت آپ، با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در حوزه علوم انسانی و اجتماعی با حضور دانشجویان، برخی از صاحبان کسب و کار‌های موفق و استادان دانشگاه از تاریخ ۶ آبان ماه در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه آغاز شد.


به گزارش عطنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه، این رویداد شامل مجموعه‌ای از کارگاه‌های آموزشی، پنل تخصصی، نمایشگاه‌های نوپا و مسابقه بین تیم‌های دانشجویی شرکت کننده که ایده‌های تجاری خود را در حوزه علوم انسانی و اجتماعی پرورش داده‌اند، است.


در ابتدای این برنامه، دکتر حسن طائی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی درخصوص اهمیت و ضرورت کارآفرینی در اقتصاد ایران سخنرانی ایراد کرد. سپس برخی از حاضرین ایده‌های خود را مطرح کرده و با مدرسین و مربیان حاضر آشنا شدند. سپس امیر ابراهیم زاده در مورد تکنیک‌های ایده‌پردازی صحبت کرد.


در ادامه، ۲۰ تیم دانشجویی از افراد حاضر در برنامه تشکیل شد تا هر کدام ایده‌های اولیه مطرح شده را در قالب یک طرح کسب و کار منسجم، پس از برگزاری دوره‌های آموزشی با همکاری استادان حاضر، تدوین و ارائه کنند.


گفتنی است در طول این دو روز، علاوه بر مدرسان هر تیم و مدرسان عمومی برنامه، دکتر حسن طائی و دکتر مهدی گودرزی، رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی، با حضور در جلسات، به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات تکمیلی خود جهت پردازش ایده و نیز تهیه مدل کسب و کار پرداختند.


این رویداد ۱۳ و ۱۴ آبان ماه در محل دانشکده اقتصاد با حضور تیم‌های دانشجویی ادامه خواهد یافت و از بین بیست تیم حاضر، ده تیم برای رقابت نهایی در روز ۲۰ آبان ماه انتخاب و جوایزی تقدیم آن‌ها خواهد شد.


chakavak

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار