۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۱۵:۳۵
کد خبر: ۶۹۰۶۱
Hamayeshe Bozorge Ertebatat (3)
 

امروز شنبه، 23 بهمن، با اکران مستند «دی‌ماه پرحادثه»، ابعاد مختلف حوادث تلخ دی‌ماه در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش عطنا، این برنامه به همت انجمن علمی-دانشجویی مطالعات ارتباطی دانشگاه علامه، امروز 23 بهمن برگزار و مستند «دی‌ماه پرحادثه» به کارگردانی و تصویرسازی امیرحسین نجاح اکران شد.

این مستند با تاکید بر تحلیل‌هایی از محمدمهدی فرقانی، رئیس دانشکده ارتباطات و استادان ارتباطات، حمیدرضا رحمانی دهکردی، علیرضا حسینی پاکدهی، جمال الدین اکبرزاده جهرمی، قدسی بیات، لیدا کاوسی کلاشمی در مورد سهم هر یک از شهروندان در پخش و کنترل شایعه‌ها، حادثه پلاسکو، پیامد تکذیب‌های پی‌در‌پی خبرگزاری‌ها و پوشش ندادن سیل در سیستان به وسیله مطبوعات شکل گرفته بود.

همچنین این مستند درصدد تعریف معنای واژه‌های خوشبختی، ترس و آرزو در بین مناطق مختلف از جمله پایتخت با سیستان و مناطق محروم کشور با تاکید بر حادثه پلاسکو و سیل در سیستان بود و همچنین پوشش ندادن سیل در سیستان توسط رسانه‌ها یک مشکل سوءمدیریتی عنوان شد.

گفتنی است علاوه بر دانشجویان، محمد مهدی فرقانی، رئیس دانشکده ارتباطات، حمیدرضا رحمانی دهکردی، قدسی بیات به تماشای این مستند نشستند.

گوشه هایی از این برنامه:



عکس: افشین عزیزی-عطنا


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار