۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ ۰۳:۰۲
کد خبر: ۲۹۴۰۸۹
دکتر حمید ضرغام بروجنی، عضو هیئت علمی گروه مدیریت گردشگری

حمیدرضا ضرغام بروجنی، کارشناس گردشگری و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، گفت: گردشگری ایران  متحمل خسارت و زیان‌های زیادی شده است و حمایت‌های دولت برای عبور از بحران کرونا باید به‌گونه‌ای باشد که اجازه ندهد بیکاری گسترده‌ای در نیروی انسانی‌ای که حالا صاحب تجربه در بخش گردشگری شده است، پیش بیاید.


به گزارش عطنا، به اعتقاد ضرغام بروجنی در زمان حاضر باید زمینه‌سازی کرد و برای جایگاه هر گروه و کسانی که خدمات و مشاغل گردشگری را برعهده دارند، برنامه‌ریزی کرد؛ چراکه او بر این باور است به‌محض این‌که احساس آسایشی،  پیدا و فضا برای گشت‌وگذار مهیا شود، به‌طور قطع مشتریان گردشگری چندین‌برابر خواهند شد.


وی افزود: برای دوران پساکرونا شرایط باید به‌گونه‌ای باشد که هم تأسیسات گردشگری کارکنانش را حفظ کرده باشد و هم در عین این‌که آموزش‌هایمان را ارتقاء داده باشیم و توجه بیش‌تری به زیرساخت‌های معمول در بخش گردشگری داشته باشم.


این استاد دانشگاه بحران کرونا را فرصتی برای بازنگری زیرساخت‌های گردشگری می‌داند و در این ‌باره افزود: آینده قابل پیش‌بینی نیست، اما مجموعه‌ خلاقیت‌ها و مجموعه‌ زمینه‌های مناسب خدمات نوین گردشگری را باید برنامه‌ریزی کرد.


وی در ادامه گفت: همیشه می‌گوییم گردشگری صنعتی مقاومتی است که در  شرایط سخت و پیچیده خودش را حفظ می‌کند و به رشدش ادامه می‌دهد، ولی شاید پیش‌بینی این چنین حالتی را که آسایش جامعه بشری به هم بریزد، نکرده بودیم و حالا معتقدم موقعیت ویژه‌ای است که اهل فن گردشگری باید توجه‌شان را به تحکیم زیرساخت‌ها معطوف کنند.


ضرغام بروجنی تأکید کرد: اکنون  موقعیتی است که به ‌خوبی می‌توان درک کرد  با چه نقاط ضعف عمده و غیرقابل تغییر سریعی مواجه هستیم و تلاش کنیم  که این عیوب را رفع کنیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار