۲۶ فروردين ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱
کد خبر: ۲۹۳۷۴۸
Untitled-1

استاد روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی گفت: نظام بین المللی در حال گذار است و از سویی می توان کرونا را کاتالیزور نظام بین المللی آتی نامید.


به گزارش عطنا، سید جلال دهقانی فیروز آبادی، استاد روابط بین الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی در برنامۀ گفت‌وگوی ویژۀ خبری گفت: در خصوص جهان پسا کرونایی سه دیدگاه وجود دارد. اول دیدگاه رئالیستی که به عدم وابستگی متقابل میان کشورهای دنیا است. تقویت قدرت دولت ها و تقویت قدرت‌های ناسیونالیستي هم اساس دیدگاه های بعدی را تشکیل می دهند.
او ادامه داد: از سوی دیگر، کسینجر به عنوان یک نظریه پرداز رئالیست، جهان پسا کرونا را آکنده از بی اعتمادی ملت ها به نظام حاکم آنها می داند. البته او به عنوان یک نظریه پرداز جمهوری‌خواه آمریکايی سعی می کند کمی هم از ترامپ جانبداری کند.


دهقانی فیروزآبادی در بخش دیگری از این برنامه تلویزیونی با پرداختن به موضوع فروپاشی اتحادیه اروپا گفت: مردم ایتالیا خواهان خروج از اتحادیه اروپا هستند. در حالی که نخست وزیر این کشور هم چندان بی میل به این موضوع نیست و اعلام کرده در خصوص این موضوع، بعد از کرونا تصمیم خواهیم گرفت.


وی افزود: به نظر من اگر رفراندوم خروج از اتحادیه اروپا برگزار شود در بسیاری از کشورهای عضو، حتماً رای می آورد. زیرا بسیاری از کشورها تحت نظام دموکراتیک حکومت می شوند و زیر بار سلطۀ اتحادیه نخواهند رفت.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار