۲۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۵:۲۸
کد خبر: ۲۷۰۷۹۸
mohammad gholi yusefi

استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی گفت: تغییر ساختار بودجه‌بندی در کشور ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است که هرچه زودتر باید محقق شود.


به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری آنا، محمدقلی یوسفی با اشاره به اینکه تغییر ساختار بودجه‌بندی در کشور ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است گفت: دولت قرار نیست با بودجه همه مشکلات کشور را حل کند.


استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی افزود: به نظر می‌رسد ساختار بودجه برای وضعیت کنونی کشور مناسب باشد اما با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌های داخلی و خارجی زیاد باید به این نکته مهم اشاره‌کنیم که بودجه امسال دولت برای کشور و پاسخ‌گویی به بخش‌های مختلف آن که منجر به حل ریشه‌ای مشکلات شود کافی نیست.


وی تصریح کرد: سطح درآمدی بودجه در افزایش قدرت خرید مردم حداقل تأثیر را دارد که وقوع این اتفاق نشان از ساختار ناکارآمد بودجه‌بندی کشور دارد.


یوسفی با اشاره به اینکه نرخ نفت در بودجه سال آینده باید بین ۵۰ تا ۶۰ دلار تعیین شود گفت: با توجه به کاهش چشمگیر نرخ ارز تعین محدوده ۵ تا ۶ هزار تومان برای هر دلار برای بودجه سال ۹۸ مناسب است.


استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: کاهش بیش‌ از حد نرخ ارز موجب ایجاد شوک ارزی در بازار شده است و همان‌طوری که افزایش بیش ‌از حد نرخ ارز می‌تواند آسیب‌های اقتصادی جبران‌ناپذیری را داشته باشد کاهش بیش ‌از حد آن‌ هم برای اقتصاد ایران نمی‌تواند مفید باشد.


وی با تأکید بر برقراری ثبات ارزی در اقتصاد ایران گفت: متأسفانه در سالهای گذشته اقتصاد کشور از نوسانات شاخص‌های مختلف اقتصادی همچون ارز آسیب‌های متعددی را دیده است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار