۲۲ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۰۴
کد خبر: ۲۶۴۷۴۹
میزگرد تخصصی «هدایت تحصیلی و شغلی؛ بایدها و نبایدها» در دانشگاه علامه

میزگرد تخصصی «هدایت تحصیلی و شغلی؛ بایدها و نبایدها» در قالب اولین همایش ملی «مشاوره مدرسه» در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


به گزارش خبرنگار عطنا، در این نشست که 20 آبان‌ماه برگزار شد، استادان و پژوهشگران به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در زمینه هدایت تحصیلی و شغلی و بایدها و نبایدها مرتبط با آن پرداختند.


در این نشست تخصصی عبدالله شفیع‌آبادی، استادتمام گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، رحمت‌الله نورانی‌پور، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و عضو هیئت مؤسس انجمن مشاوره ایران، محسن محمدی، مشاور مدرسه و مدرس دانشگاه علامه طباطبائی، فاطمه سمیعی، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه اصفهان، ذبیح‌الله عباسپور، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه شهید چمراه اهواز، احد نویدی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و محمد مصطفوی، معاون مدیرکل دفتر مشاوره و امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش سخنرانی کردند.


گفتنی است، اولین همایش ملی «مشاوره مدرسه» به مدت دو روز با حضور مسئولان کشوری، صاحب‌نظران و استادان دانشگاه در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


با گزارش تصویری این نشست تخصصی همراه باشید؛


عکس: علی اکبریان‌میمند-عطنا


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار