۰۱ اسفند ۱۳۹۶ ۲۱:۲۴
کد خبر: ۱۷۲۷۸۳
همایش «جامعه، فرهنگ و اقتصاد مقاومتی در دانشکده علوم اجتماعی»

نشست‌های همایش «جامعه، فرهنگ و اقتصاد مقاومتی» با حضور استادان و پژوهشگران دانشگاه‌های مختلف یکشنبه، ۲۹ بهمن در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


به گزارش عطنا، دانشگاه علامه طباطبائی در راستای ارتباط دانشگاه و دولت در دوره جدید در صدد برگزاری همایش‌های علمی و کاربردی در چهار دانشکده این دانشگاه برآمده است.


با توجه به اهمیت مسئله اقتصاد مقاومتی و لزوم مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در این مهم، همایشی تحت عنوان «اقتصاد مقاومتی: تولید-اشتغال» به همت دانشگاه علامه‌طباطبائی با مشارکت ۱۳ دانشگاه برتر کشور در نیمه اول اسفند ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.


در این راستا، دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی، مدیریت و حسابداری، علوم اجتماعی و اقتصاد برآن شدند تا قبل از برگزاری این همایش سراسری، به صورت جداگانه همایش‌های همسویی را یکشنبه، ۲۹ و دوشنبه، ۳۰ بهمن‌ماه برگزار کنند. هر دانشکده موضوع اقتصاد مقاومتی را از منظر تخصص خود بررسی کرد و نتیجه را در روز همایش اصلی، ارائه داد.


عطنا گزارش هر دانشکده را به صورت مجزا منتشر می‌کند.


گزارش تصویری افتتاحیه همایش «جامعه، فرهنگ و اقتصاد مقاومتی» در دانشکده علوم اجتماعی را در ادامه می‎‌بینید؛


دبیر علمی این همایش دکتر علی اکبر تاج مزینانی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر اجرایی آن دکتر علی خاکساری رفسنجانی، عضو هیئت علمی گروه برنامه‌ریزی اجتماعی بود.


پنل اول با موضوع «سبک زندگی» به مدیریت دکتر محد سعید ذکایی برگزار شد.


در این پنل، دکتر نعمت‌الله فاضلی با موضوع «ظرفیت‌های فرهنگ‌های ایرانی در اقتصاد مقاومتی»، دکتر اردشیر انتظاری با موضوع «اقتصاد فرهنگ و اقتصاد مقاومتی؛ بررسی نقش تولید و مصرف فرهنگی»، دکتر مرتضی فرهادی با موضوع «کاهندگی فرهنگ تولیدی و فرهنگ کار و افزایندگی فرهنگ مصرفی در ایران» و دکتر مهدی امیدی با موضوع «معضل فرهنگ مصرف و مسئله تا‌ب‌آوری اقتصادی ارائه مقاله داشتند.


پنل دوم با موضوع «کارآفرینی و نوآوری اجتماعی» به مدیریت دکتر جعفر هزارجریبی برگزار شد.


در این پنل، دکتر علی‌اصغر سعیدی با موضوع «اخلاق اقتصادی کارآفرینان ایرانی و راهکارهای افزایش تاب‌آوری اقتصاد در اجتماع»، دکتر منوچهر علی‌نژاد با موضوع «نقش کارآفرینانه آذری‌زبان‌های تهران با تاکید بر دریانی»، دکتر علی سعدآبادی با موضوع «کاربست نوآوری اجتماعی جهت نیل به اقتصاد مقاومتی» و میثم مهدیار با موضوع «بررسی دستاوردهای نانو در ایران از منظر فرهنگ کار و اشتغال» ارائه مقاله داشتند.


پنل سوم هم با موضوع «مشارکت اقتصاد-اجتماعی» با مدیریت دکتر علی خاکساری برگزار شد.


در این پنل، دکتر میثم موسایی با موضوع «مشارکت مردمی و اقتصاد مقاومتی، ارزیابی اجرای بند یک سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی»، دکتر محمد زاهدی اصل با موضوع «توانمندسازی زنان در بخش غیررسمی اقتصاد» و دکتر مسعود عالمی نیسی با موضوع «سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی، بنیان‌های اقتصادی مشارکت‌ اجتماعی در جامعه ایران» ارائه مقاله داشتند.


گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛


عکس: ریحانه مهیاری-عطنا


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار